mandag 12. juli 2010

Blod til overs?

Uten blod kan vi ikke eksistere... det er jo noe vi alle vet. Desverre er det hver eneste dag som av en eller annen grunn har for lite blod. Det kan komme av at de er utsatt for en ulykke, eller at de har en sykdom.

Desverre er det også sånn at det til stadighet er lite blod i blodbankene. Som oftest så klarer de å forsyne det som trengs, men så plutselig så skjer det en ulykke...stor eller liten... og de har ikke nok blod. Dette kan i verste fall bety at liv kan gå tapt.

Derfor folkens ber jeg alle som kan om å gi blod. Det er et av de minste offrene vi kan gjøre, men som alikevel kan bety alt eller ingenting for en annen person.


Her har jeg nettopp gitt blod hos blodbanken på St.Olavs Hospital. Det tok meg til sammen 40 minutter, og det er det vel alle sammen som har tid til.
Det gjør ikke vondt, og veldig få føler ubehag etterpå. Bare man passer på å drikke nok så er det ikke store problemet. Det trivelige personalet som jobber der passer på dette. :)
Så nå folkens er det bare å ta kontakt med nærmeste sykehus for å finne ut hvor du kan gi blod. Det er ingen ting å vente med.
For husk... plutselig er det en vi har kjær som har behov for blod....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar